WiFi4EU node corrent continu.

NODE WIFI4EU

Hem concebut un disseny estàndard per a punts d'emissió en zones públiques de municipis interessats en la nostra tasca; disseny apte per a instal·lacions dedicades a l'funcionament en zones públiques bastant separades entre si mateixes.

La tarificació del producte és quantificada al costat de les hores de treball mitjanament necessàries per acabar el treball manual i el necessari per al correcte funcionament de les antenes pel que fa a enfocament de punt a punt i il·luminació de les mateixes zones de cobertura per a clients finals.

La paquetització en la seva versió DC preveu un panell solar de 55 watts i dues bateries de gel de 12 volts cadascuna. el punt de presència està compost per tres antenes sectorials amb una capacitat angular de 120 graus de cobertura i dues antenes direccionals de 18 centímetres de diàmetre; cadascuna d'elles serveix per interconnectar altres punts d'emissió en el municipi amb una distància màxima de 15 quilòmetres.

WiFi4EU sistemes.

SISTEMES WIFI4EU

A cada node d'emissió tenim tres màquines emissores d'una ESS en dos coma quatre gigahertzs acoblades amb antenes sectorials d'un angle de cobertura de cent i vint graus.

Les antenes mesuren 14,5 x 70 x 9,3 cm i pesen uns 4 quilos. Les ràdios consumeixen 6,5 watts i estan embegudes darrere de les antenes sectorials. Les antenes que creen pont ràdio d'interconnexió de 5 gigahertzs 19 x 19 x 12 cm i porten ràdio embeguda d'un consum de 8,5 watts.

L'alimentació de sistema ràdio és garantida per part d'un commutador dades i corrent d'exteriors que s'alimenta gràcies a un sistema d'energia a través de cablejat ethernet de 56 volts alimentat al seu torn per corrent altern convencional. La distància màxima des del punt de corrent, en aquest disseny pensat per ser de interior, és la convencional de l'estàndard Ethernet: 100 metres.

Internet lliure de monopolis Catalunya

Truqui'ns ja per lliurar-te de el monopoli i tenir un municipi lliures de tants fils i amb una connectivitat connexió sense cables professional!

¡Truqui'ns ja a l'938 96 27 75 per a majors informacions un especialista els atendrà a la major brevetat possible!